Advent 4. vasárnapja

2020. december 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. december 20.

- Köszönöm az Engesztelő imacsoportnak a negyedik adventi gyertya meggyújtását!

- Advent utolsó napjaiban (hétfőn, kedden és szerdán) a hajnali szentmisék 6 órakor kezdődnek. Hálás szívvel megköszönöm a hitvalló tanúságtételt és a közös lelki készületet mindazoknak, akik részt vettek a rorate szentmiséken!

- Szenteste (december 24.), a kijárási korlátozások bizonytalansága miatt nem lesz éjféli szentmise, hanem helyette vigília szentmisét tartunk 18 órakor.

- Karitász csoportunk december végéig folytatja az adomány gyűjtést.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 9-én lesz legközelebb.

 
- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni a Hetény teremben. A katolikus sajtó esetleges lemondását szerdáig tudjuk vállalni.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük itt, a templomban, az esti szentmise keretében. A matricák az áldás után, 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- Plébániánk irodája december 24-től január 5-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

 
- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi naptár vásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre.


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben