Nagyböjt 1. vasárnapja

2021. február 19.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2021. február 21.

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor keresztutat járunk. A csoportok részletes beosztását a hirdetőtáblán olvashatjuk. Pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Jövő vasárnap a katolikus iskolák javára lesz gyűjtés.

- Március 1-jén (hétfő) templomunk felszentelési évfordulója lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Előtte, 17 órakor rózsafüzér lesz, 17:30 órakor ünnepi zsolozsmát imádkozunk.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A Harmath Kiadó gondozásában megjelent Family családi és párkapcsolati magazin 600 Ft-os kedvezményes áron a sekrestyében megvásárolható.

- A szentmise után a könyvtárban lehetőség van szentmisék előjegyzésére és az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.


Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben