Nagyboldogasszony

2021. augusztus 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. augusztus 15.

- Augusztus vasárnapjain (15-én és 22-én), 18 órakor, a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a 30-as 40-es évek filmzenéit hallhatjuk.

- Augusztus 20-án, pénteken, Szt. István királyunk ünnepén templomunkban reggel 8 és délelőtt 11 órakor lesznek szentmisék.

- A Szent István templom búcsúja szintén pénteken, 9 órakor kezdődik a templom előtti téren. Az ünnepi szentmise főcelebránsa Dr. Pápai Lajos püspök úr lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

- Plébániánk Karitász Csoportja a mai naptól augusztus végéig gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- Plébániánk irodája augusztus 16-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető leszek.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. a II. féléves újság előfizetéseket is lehet rendezni.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben