Évközi XXX. vasárnap

2021. október 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. október 24.

- A missziók javára tartott gyűjtés alkalmával 125.135 Ft. adomány gyűjt össze. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 27.) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szentmisék.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (október 30.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- November 1-jén (hétfő) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. A 18 órakor kezdődő szentmise alapítványi misénk: †dr. Hetény János atya (8. évf.) lelki üdvéért.

- November 2-án (kedd), halottak napján 18 órakor lesz szentmise templomunkban. A szentmise után elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én (péntek) lesz. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben