Évközi XXXI. vasárnap

2021. október 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. október 31.

- A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- Hétfőn (november 1.) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. 18 órakor alapítványi szentmisénk: †dr. Hetény János atya (8. évf.) lelki üdvéért.

- Kedden (november 2.), halottak napján 18 órakor lesz szentmisénk. A szentmise után a halottakért végzett ájtatosságot végezzük.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. És a felnőtteknek hirdetett bibliaórát is csütörtökön, a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én, pénteken lesz. 18 órakor a város papságával bemutatott szentmise szónoka Horváth Gábor becsehelyi plébános lesz. A szombati és vasárnapi programok a hirdetőtáblán megtalálhatók.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.

- Hétfőn (november 1.) plébániánk irodája zárva tart.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben