Húsvét 6. vasárnapja

2022. május 20.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 22.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- A szemináriumi gyűjtés alkalmával a kedves Hívek 86.650 Ft-ot adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- A szerdai szentmisék – a kápolnánkat ért villám kár miatt – egyelőre itt, a templomban lesznek.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.

- Jövő vasárnap (május 29.) is elsőáldozás lesz, ezért két szentmise lesz templomunkban: 9 órakor az elsőáldozási és 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:20 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!

- Jövő vasárnap, 18 órakor a Lőveri Esték keretében zenés-irodalmi estet szervezünk itt, a templomban „Örökkék ég a felhők mögött” címmel. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

- Május 31-én, kedden, 17 órai indulással újra megtartjuk a hagyományos gyalogos kópházai zarándoklatunkat a kegytemplomhoz, melyre szeretettel hívom plébániánk minden tagját, és külön szeretettel a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek! 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, az ünnepi szentmise pedig 20 órakor. Várjuk azok jelentkezését is, akik haza felé tudnának személyszállítást vállalni gépkocsival. Kérjük, hogy a létszám lejelentése miatt minden résztvevő iratkozzon fel itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában!

- Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésére május 31-ig a Győri Egyházmegyei Karitász gyűjtést szervez. Amit kérnek: étolaj, száraztészta, készétel-konzerv, kávé, sampon, tusfürdő, mosogatószer, mosószer, öblítő. A felajánlásokat az altemplom folyosóján helyezhetjük el.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben