Urunk mennybemenetele

2022. május 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 29.

- A nyáron a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Ma, 18 órakor a Lőveri Esték keretében zenés-irodalmi estet tartunk itt, a templomban „Örökkék ég a felhők mögött” címmel. Orbán Júlia verset és prózát szaval, Visi Katalin énekel és hegedűn játszik, magam orgonán működök közre. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Kedden (május 31.), 17 órai indulással megtartjuk a hagyományos gyalogos kópházai zarándoklatunkat a kegytemplomhoz, melyre szeretettel hívom plébániánk minden tagját, és külön szeretettel a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek! 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, az ünnepi szentmise pedig 20 órakor. Várjuk azok jelentkezését is, akik haza felé tudnának személyszállítást vállalni gépkocsival. Kérjük, hogy a létszám lejelentése miatt minden résztvevő iratkozzon fel itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában!

- A szerdai szentmisék – a kápolnánkat ért villám kár miatt – továbbra is itt, a templomban lesznek.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésére május 31-ig az egyházmegyei Karitász gyűjtést tart. Amit kérnek: étolaj, száraztészta, készétel-konzerv, kávé, sampon, tusfürdő, mosogatószer, mosószer, öblítő. A felajánlásokat az altemplom folyosóján helyezhetjük el.

- Pünkösdhétfőn, Szűz Mária, az Egyház Anyja emléknapján a szentmisénk 18 órakor kezdődik, melyen közreműködik a győri Palestrina Kórus Katona Tibor karnagy vezetésével.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben