Szentháromság vasárnapja

2022. június 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. június 12.

- Júniusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a világ békéjéért.

- A szerdai szentmise itt, a templomban lesz.

- Jövő vasárnap (június 19.) Úrnapja. Ezen a napon templomunkban két szentmise lesz: 8 és 11 órakor. Az úrnapi körmenet a 8 órai szentmise után lesz. Szeretettel hívjuk a kislányokat, különösen is az elsőáldozókat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves Hívektől virágszirmokat (csütörtök, péntek, szombat: hittanterem). Szombaton (június 18.), 15 órára férfiak jelentkezését várjuk zöldgally-gyűjtéshez az úrnapi sátrakhoz. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Jövő vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéshez.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben