Évközi XVI. vasárnap

2022. július 15.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 17.

- Hálásan köszönjük a kedves Hívek felajánlásait a Péter-fillér gyűjtés (64.200 Ft.) alkalmával!

- A Nepomuki Szt. János kápolna villámkár utáni helyreállítása és takarítása megtörtént, amiért hálás köszönetemet fejezem ki Zambó Alajos, Badicu Róbert, Horváth Lajos, Kapui Gyula és Kapui Szilárd uraknak, valamint a takarításban segítő asszonyoknak! A szerdai szentmisénk már a kápolnában lesz.

- Pénteken (július 22.) 18 órakor a bánfalvi Szt. Mária Magdolna templom búcsúja lesz, ezért templomunkban nem lesz szentmise. Németh Attila atya, az elmúlt évekhez hasonlóan szeretettel vár mindnyájunkat a búcsúra.

- Jövő vasárnap lesz a nagyszülők és idősek világnapja. Szombaton és vasárnap, a szentmisék végén áldásban részesítem őket.

- Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.

- Sokan értesültek már róla, hogy Németh Antal kópházai plébániai kormányzó úr nyugalomba vonulásával, augusztus 1-től Harka lelkipásztori ellátására kért fel megyéspüspök úr. Ez az új lelkipásztori feladat templomunk liturgikus rendjét is érinti: augusztus 1-től templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben