Évközi XVII. vasárnap

2022. július 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 24.

- A szerdai szentmisénk a kápolnában lesz.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Plébániánk irodája hétfőtől péntekig (július 25-29.) zárva tart.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, a jövő vasárnaptól kezdődően, vasárnaponként, 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz, melyek programjait a hirdetőtáblán és a bejáratoknál olvashatjuk. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Németh Antal kópházai plébániai kormányzó úr nyugalomba vonulásával, augusztus 1-től Harka lelkipásztori ellátására kért fel megyéspüspök úr. Ez az új lelkipásztori feladat templomunk liturgikus rendjét is érinti: augusztus 1-től templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket, és az egyházközségi hozzájárulás befizethető a Hetény teremben.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben