Évközi XVIII. vasárnap

2022. július 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 31.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, a mai naptól, vasárnaponként, 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat kezdődik. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a Sonitus Scarbantiae (Sopron női hangja) Nőikar hallható.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.

- Holnaptól (augusztus 1.) templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Augusztus 12-én (péntek), 19 órakor (korai 17. századi) barokk furulya hangverseny lesz templomunkban, melyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt! A belépés díjtalan.

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben