Évközi XXII. vasárnap

2022. augusztus 26.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. augusztus 28.

- Ma 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel a könnyed zenés előadássorozatunk folytatódik (díjtalan). Ma este Haász Sándor és Kedmenecz József Zorán estje hallható.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. Témánk: a Jelenések könyve.

- Jövő szombaton (szeptember 3.), a Lőveri Esték programsorozat keretében plébániánk ismét nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti parkolóban, melyre szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. A programok között szerepel gyermekprogramként a Hímzett Igricek és Játékok a múltból Martinka János és Martinka Krisztina előadásában, lesz bűvészbemutató Csirmaz Andrással, az estet musical és operett kettős zárja Szupper Fanni és Domoszlai Sándor (Soproni Petőfi Színház) előadásában. A gyermekek részére a program ideje alatt ugráló-vár áll rendelkezésre. A délután folyamán gasztronómiai kínálat is biztosítja a jókedvű együttlétet. Bíztatok mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap megszervezésében és lebonyolításában!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben