Évközi XXIII. vasárnap

2022. szeptember 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 4.

- Csütörtökön (szeptember 8.), Kisboldogasszony ünnepén, az idén, júniusban felszentelt Fülöp Tamás atya mond újmisét templomunkban, és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Ez a szentmise egyúttal a Julianeum Énekkar évad kezdő szentmiséje is lesz. Szeretettel hívom a kedves híveket erre az ünnepi szentmisére! Az újmisén való részvétellel és az újmisés áldással teljes búcsú nyerhető. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

- Jövő szombaton (szeptember 10.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat ezekre a szentmisékre!

- Jövő vasárnap (szeptember 11.), a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk. Az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmisében azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Szeptember 17-én (szombat) a Nepomunki Szent János kápolna szentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben