Évközi XXIV. vasárnap

2022. szeptember 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 11.

- Hálás köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik segítettek a Lőveri nyáresti dallamok és a nyárbúcsúztató családi nap szervezésében és lebonyolításában. Külön szeretném megköszönni a Határok Nélkül Alapítvány munkatársainak, a Corvinus Étteremnek, azon belül is a Kis házaspárnak és családjuknak, Kálmán Istvánnak, Osváth Andrásnak, a BioBoxnak és a Soproni Holdingnak, a Lővér Pincészetnek, és minden sütemény-, étel-, gyümölcs- és ital felajánlást hálás szívvel köszönök! Külön köszönöm a rendezvények szervezését és előkészítését Vigné Kovács Margitnak, dr. Vig Péternek és Kovácsné Jantek Viktóriának!

- Hálásan köszönjük az adományokat a gyermekek beiskolázásának támogatásához, melynek összege: 155.200 Ft volt, melyet plébániánk Karitász csoportja kiegészített 144.800 Ft-tal, a Győri Egyházmegyei Karitász pedig 70.000 Ft utalvánnyal. Így 37 fő nagycsaládost és egyedülállót tud segíteni Karitász csoportunk. A támogatást jövő hét folyamán juttatjuk el a rászorulók részére.

- Szerdán (szeptember 14.), Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia országos imanapot hirdet a békéért. Szerdán a kápolnában 17 órakor szentórát tartunk a békéért, melyre szeretettel hívom a kedves Híveket!

- Jövő szombaton (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában; a szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Bejczi Tibor OP atya. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise. A szentmise után szeretnénk megvendégelni a jelenlévőket, ezért a kedves Hívektől ismét szeretnénk sütemény felajánlást kérni. Szeretettel várunk mindenkit a kápolna kis búcsúünnepére!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben