Évközi XXV. vasárnap

2022. szeptember 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 18.

- Hálás szívvel köszönöm a Nepomuki Szent János kápolna búcsújára felajánlott süteményeket, a sátor felajánlását és felállítását, a padok és asztalok felszállítását, és a búcsú előkészítését!

- Jövő szombaton (szeptember 24.) az Apor Vilmos liturgikus kör folytatódik a Hetény teremben. Témánk: a szentmise liturgiája. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Plébániánk egykori lelkipásztora, Bognár István atya az idei évben pappá szentelésének 25., ezüst-jubileumát ünnepli. Jövő vasárnap (szeptember 25.) a 9:30 órai és a 11 órai szentmiséket ő mutatja be templomunkban, és a szentmise végén ezüstmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Az ezüstmisés áldással teljes búcsú nyerhető. Éljünk a lehetőséggel!

- 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás lesz hazánkban. „Azokat, akik megvallanak engem az emberek előtt, én is megvallom majd mennyei Atyám előtt. De aki megtagad engem az emberek előtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám előtt.” (Mt 10,32-33) A népszámlálás fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia arra buzdít minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával bátran vallja meg a római katolikus vagy a görögkatolikus valláshoz tartozását.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben