Advent 4. vasárnapja

2022. december 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 18.

- A Vatikáni Gazdasági Tanács köszönetét fejezte ki a Győri Egyházmegye hívei felé a Péter-fillér gyűjtés alkalmával felajánlott adományokért. Egyházmegyénk hívei mindösszesen 6.733.605 Ft-ot adományoztak.

- A péntekig tartanak a hajnali szentmiséink, mely után reggelire hívjuk a gyermekeket.

- Hétfőn (december 19.), 17 órától gyóntatás lesz templomunkban. Két vendég gyóntató atya is rendelkezésre áll. Használjuk ki a szentgyónási lehetőséget szent karácsony ünnepére készülve!

- Pásztorjátékunk szombaton (december 24.), 16 órakor lesz itt, a templomban, melyre szeretettel hívunk és várunk mindenkit, főként a kisgyerekes családokat!

- Az ünnepi miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható. Örömmel jelzem a kedves Híveknek, hogy dr. Pápai Lajos püspök atya az idei évben is velünk tölti a karácsonyt.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája december 23-tól január 4-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

- A sekrestyében vásárolható jövő évi falinaptár; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni és Karitász falinaptár kapható a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben