Urunk születése, Karácsony

2022. december 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 25.

- Hálával és örömmel a szívemben köszönöm meg a kedves Híveknek, hogy részt vettek a rorate szentmiséken! Örömteli és rendkívül felemelő volt számomra is a közös adventi készület. Köszönöm az asszonyoknak, az édesanyáknak, az ételeket felajánlóknak és minden segítőnknek a finom és ízletes reggelik elkészítését és feltálalását! Kívánom, hogy az Úr Jézus jutalmazza gazdagon áldásának bőségével önzetlenségüket és fáradozásaikat! Külön szeretném kiemelni a gyermekek hajnali áldozatvállalásait: az elmúlt évekhez képest jelentős létszámban vettek részt a gyerekek a rorátékon. Jó volt hallani az imádságaitokat és a szép énekhangotokat, és az is örömöt jelentett, hogy reggelente megtelt a plébánia gyermekhanggal és kacagással.

- Köszönöm a fenyőfák felajánlását Gyenge Álmos úrnak, valamint a karácsonyi ostya felajánlását Grubits Mátyás úrnak! Köszönöm család-csoportunknak és családtagjaiknak, hogy az elmúlt években megszokott igényességgel végezték a fenyőfa feldíszítését!

- Az ünnepek alatti miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Pénteken (december 30.) a Szent Család ünnepe lesz. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szentmise végén megáldom a családokat.

- Szombaton (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk.

- Január 1-jén Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 9:30 és 11 órakor lesznek szentmisék.

- A „mocorgók szentmiséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája január 4-ig zárva tart, sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben