Húsvét 2. vasárnapja

2023. április 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. április 16.

- Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmise.

- Bérmálkozóinkat felkészítő találkozóra hívom jövő szombaton (április 22.), 9 órára a plébánia Hetény termébe.

- Jövő vasárnap (április 23.) 16 órakor, Kóczán Kriszta festmény kiállításának megnyitója lesz a hegykői Tornácos Étterem Borostyán konferenciatermében. A kiállítás az étterem nyitva tartása alatt látogatható.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

- Április 30-án, vasárnap, 9:30 órakor szentatyánk, Ferenc pápa szentmisét mutat be Budapesten, a Kossuth téren, ahol a szentatya homíliát mond, majd a szentmise végén eléneklik a Regina Caeli antifónát. Az eseményen külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően lehet részt venni. A kapuk a hajnali óráktól nyitva lesznek, a térre legkésőbb 8:15-ig lehet belépni, a helyeket érkezési sorrendben töltik fel. Azok számára, akiknek a téren nem jut hely, a környező utcákban biztosítanak kivetítőket, amelyeken követhetik az ünnepi liturgiát. Plébániánk külön autóbuszt nem szervez. A Győri Egyházmegye 600 fős különvonatot rendelt a GYESV-től, amely vasárnap hajnalban indul Sopronból Budapest-Keleti Pályaudvarra. A szentmise után, délután, megadott időpontban indul vissza a vonat, szintén a Keleti Pályaudvarról. A vonat indulásának pontos időpontjáról még nem adott tájékoztatást a GYESV.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben