Szentháromság vasárnapja

2023. június 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. június 4.

- Jézus Szíve ünnepére (június 16.) nagy kilenceddel készülünk. Június hónapban a szentmisék előtt, 1/4 órával a Jézus Szíve litániát imádkozzuk; a világbékét kérjük a Szent Szívtől. Hívom a kedves híveket, csatlakozzanak a közös békeimádsághoz!

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Jövő vasárnap (június 11.) lesz Úrnapja. Mivel Harkán is lesz körmenet, ezért nálunk Úrnapján, jövő vasárnap csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor! Szombaton, a 18 órai szentmise után tartjuk az úrnapi körmenetet. Szeretettel hívom a kislányokat, különösen is a most elsőáldozottakat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves hívektől virágszirmokat (csütörtök-szombat: hittanterem). Szombaton, 9 órára férfiak jelentkezését várjuk zöld-gally gyűjtéshez az úrnapi sátrakhoz. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. A gyülekezés a plébánia udvarán lesz. 10:30 órai kezdettel férfiak, 16 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéséhez, valamint majd, a körmenet után a sátrak elbontásához.

- Csütörtökön, 18 órakor templomunk énekkara, a Julianeum Kórus évadzáró szentmiséje lesz itt, a templomban.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben