Évközi 25. vasárnap

2023. szeptember 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. szeptember 24.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Pénteken (szeptember 29.), a 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a Szent Mihály templom búcsúja, ezért pénteken nem lesz szentmise templomunkban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (szeptember 30.), az esti szentmise után folytatódik a Hetény teremben.

- Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!

- Templomunk Julianeum Énekkara a nyári pihenés után megkezdte felkészülését az idei liturgikus ünnepeinkre. A kórus vezetője és tagjai szeretettel hívják és várják maguk közé mindazokat, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk és énekelnek velük, ill. örömmel bekapcsolódnának a liturgikus éneklésbe! Magam is bátorítok minden jó hangút és énekelni szeretőt, hogy csatlakozzon templomunk énekkarához, a jó hangulatú próbákhoz és liturikus szolgálatokhoz! A próbák csütörtökön, 19 órakor kezdődnek a Plébánia Hetény termében. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben