Mindenszentek

2015. október 30.

HIRDETÉSEK

- Ma a helyi Karitász csoport céljaira várjuk az adományokat. Ne feledjük, hogy Árpádházi Szent Erzsébetnek, a magyar Karitász védőszentjének hónapjában külön is gondolnunk kell a szegényekre, a rászoruló embertársainkra :-)

- Holnap, Halottak napján különösen is imádkozzunk elhunyt testvéreinkért, hozzátartozóinkért!

A BÚCSÚNYERÉSRŐL: Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a meghaltakért, november 1-8-ig mindennap teljes búcsút nyerhet. Feltételek: gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára. Az év többi napján részleges búcsút lehet nyerni a temető meglátogatásakor. Akik halottak napján (vagyis az azt megelőző nap delétől a halottak napját követő éjfélig) meglátogatnak egy templomot vagy nyilvános kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel. A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet kell imádkozni. Ez a búcsú elnyerhető a megelőző vagy következő vasárnapon és Mindenszentek ünnepén is.

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Jövő szombattól a 18 órás szentmisét a Szent Margit templomban ünnepeljük egészen március végéig!

- November 7-én reggel 9 órára elsősorban férfiak jelentkezését várjuk "társadalmi munkára", az altemplom aljzat-betonozásának előkészítésére: Köszönjük :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben