Krisztus Király vasárnapja

2015. november 20.

HIRDETÉSEK

- A mai napon, Krisztus Király ünnepén szeretettel és hálával foglaljuk imáinkba templomunk hű ministránsait, valamint Szent Cecíliának, a szent zene patrónájának emléknapján az új templom valamennyi kántorát, zenészét, énekesét! A jó Isten áldása kísérje továbbra is önzetlen szolgálatukat :-)

- Szintén ma tartjuk az Országos Karitász gyűjtést templomunkban, Szent Erzsébet ünnepét követően.

- Jövő hétvégén vendégünk lesz Górski Jacek atya, a debreceni Szent László domonkos rendi plébánia plébánosa. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket az ünnepi szentmisékre :-)

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként november 28., december 5., 12., 19. 10 órától kezdődnek a próbák. Az előadás december 24-én, Szenteste 16 órakor lesz. Kérjük hittanos és ministráns gyermekeinket, hogy amennyiben kedvet éreznek a szereplésre, mielőbb jelentkezzenek a sekrestyében!

- Előre jelezzük, hogy Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk, feliratkozni a sekrestyében lehet! Szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben. Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Felkérjük a Biblia kör részvételét az első alkalomra, a következő héten, december 5-én pedig a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templom fenntartásának, illetve az építés folytatásának munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben