Ádvent 2. vasárnapja

2015. december 4.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét a gyertyagyújtásnál, a következő héten, december 12-én pedig a Házas csoportot kérjük fel a harmadik gyertya meggyújtására.

- December 7-én 18 órakor az Egyetem Közgazdasági Karán „A szívekben legyen karácsony” című koncertre hívnak bennünket. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- December 8-án kedden a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepén nemcsak reggel, hanem este 17:45-kor is lesz szentmise.

- December 11-én, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket! Szintén ezen a napon hívjuk és várjuk a Tanácsadó Testület tagjait az esti szentmisére és az azt követő gyűlésre :-)

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként december 12-én és 19-én délelőtt 10 órától kezdődnek a próbák. Az előadás december 24-én, Szenteste 16 órakor lesz.

- December 12-én szombaton ádventi családi napot tartunk a plébániánkon. Részleteket a faliújságon olvashatnak. Ugyancsak ezen a napon indul a szálláskeresés szép hagyománya. Idén tizenegy befogadó család jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- December 13-án vasárnap 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk :-)

- December 14-én hétfőn 17 órakor kezdődő ünnepi szentmisével Dr. Pápai Lajos megyéspüspök megnyitja az Irgalmasság Szentévét a Szent Mihály templomban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezzék.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy jövő évi naptár, valamint más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben