Ádvent 3. vasárnapja

2015. december 11.

HIRDETÉSEK

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek!

- Hálásan köszönjük a Házas csoport részvételét a gyertyagyújtásnál, a következő héten, december 19-én pedig a Ministránsokat kérjük fel a negyedik gyertya meggyújtására.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombaton december 19-én délelőtt 10 órától kezdődik a próba. Az előadás december 24-én, Szenteste 16 órakor lesz.

- Elindult a szálláskeresés szép hagyománya. Idén tizenegy befogadó család jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- Holnap, hétfőn 17 órakor kezdődő ünnepi szentmisével Dr. Pápai Lajos megyéspüspök megnyitja az Irgalmasság Szentévét a Szent Mihály templomban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezzék.

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 19-én lesz a 2015-ös év utolsó „mocorgók miséje”, 2016-ban pedig az első szentmiséjük január 9-én 16 órakor kezdődik.

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk folytatni az altemplom építési munkálatait. A 11 órás szentmisén Németh Antal esperes, kópházi plébános lesz a vendégünk.

- A 2016. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék december 20-ig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy jövő évi naptár, képeslap valamint más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben