Karácsony 2. vasárnapja

2016. január 1.

HIRDETÉSEK

- Január 6-án Vízkereszt, parancsolt ünnep. E főünnepre érvényes szentmisék templomunkban 5-én, kedden este 17.45-kor, valamint szerdán reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesznek. A szerda esti szentmisében végezzük a hagyományos vízmegáldást. Aki szeretné megáldatni házát, kérjük, jelezze szándékát a sekrestyében.

- Holnap, január 4-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” hívjuk és várjuk az érdeklődőket!

- A héten, pénteken, január 8-án lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket! Ugyancsak ezen a napon az esti szentmisére és az azt követő Tanácsadó Testületi ülésre szeretettel hívjuk a tagokat a plébániára, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- A 2016-os év első „mocorgók miséje” január 9-én, szombaton 16 órakor kezdődik.

- Templomunk búcsúját január 17-én vasárnap tartjuk, a 11 órás ünnepi szentmisét Mons. Németh László atya, a győri egyházmegye általános püspöki helynöke mutatja be. 18-án este 6 órakor pedig a soproni atyákkal együtt ünnepelhetünk szentmise keretében.

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk egyházközségünk minden családjának!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben