Évközi 3. vasárnap

2016. január 22.

HIRDETÉSEK

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez és a templombúcsúnk megünnepléséhez. Külön is szeretnénk köszönetet mondani a Julianeum Énekkarnak felemelő közreműködéséért!

- A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ma országos gyűjtést hirdet az összes katolikus templomban az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére.

- Jövő hét köznapjain csak csütörtökön lesz templomunkban szentmise. Január 30-tól, szombattól a szokott rend szerint várjuk a kedves Híveket!

- Január 29-én, pénteken lesz a VII. Katolikus Egyetemi Bál a Tercia Hubertus étteremben.

- Szent Margit bál az idén január 30-án, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel templomépítésünk utómunkálatait támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- 30-án, szombaton jótékonysági karitász bál lesz a Hotel Sziesztában. A szervező Harkai Karitász csoport mindenkit szeretettel vár. Részleteket a faliújságon olvashatnak :-)

- Február 8-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben