Nagyböjt 1. vasárnapja

2016. február 12.

HIRDETÉSEK

- Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya engedélyével az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is havonta egy vasárnap perselyadományait a templomépítés utómunkálataihoz külön gyűjtésként hirdethetünk meg. Így folytatódnak tovább minden hó 3. hétvégéjén a „templomépítő” vasárnapok, melyekre igyekszünk „vendégatyákat” is hívni. Már a jövő hétvégén is erre a célra, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Felkérjük a Biblia kört és az Imaapostol csoportot a következő péntekre február 19-re. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Ma a Házasság hete zárónapja, mottója: A szeretet: szenvedély és döntés. Az országos rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára. Imádkozzunk mi is a családokért és a jegyesekért!

- Jegyesoktatást indítunk csütörtökön este 8 órakor. Még várjuk a jelentkezőket :-)

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

 


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben