Úrnapja

2016. május 29.

- Május 31-én, kedden lesz templomunk szentségimádási napja. 18:30-kor indulunk gyalogosan a kópházi Fekete Madonnához. Részletekről a hirdetőtáblán és honlapunkon olvashatnak.

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Június 4-én, szombaton lesz a tanév utolsó „Mocorgók” miséje, de egész nyár folyamán töretlen hűséggel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 12-től szeptemberig. A nyár folyamán tehát nem lesz szombaton „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Június 11-én, szombaton kerül megrendezésre városunkban a Templomok éjszakája rendezvény-sorozat, melyhez plébániánk is csatlakozott mindkét templomunkkal.

- Jövő hétvégén az elsővasárnapi gyűjtést a helyi Karitász céljaira fordítjuk. A gyűjtésből támogatni kívánjuk a nyári hittantáborunk résztvevőit. Isten fizesse meg!!!

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

- Június 4-én, szombaton a Schönstatt Család Közössége Családünnepet szervez a Szárhalmi erdőben található erdészháznál. Részleteket a faliújságon találnak. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők.

- A plébánia irodája e hét hétfőn, május 30-án zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!


Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben