Évközi 14. vasárnap

2016. július 1.

HIRDETÉSEK

- Ma lesz az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára. Mivel e hétvégén lenne az elsővasárnapi gyűjtés is a helyi Karitász céljaira, ezért azt a jövő héten tartjuk meg: a krakkói ifjúsági találkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatásához. Isten fizesse meg!

- Július 8-án, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Július 9-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Szombathelyre. Még van szabad hely. Várjuk a kedves Testvérek jelentkezését!

- Szintén lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Július 8-ig zárva tart a plébánia irodája. Megértésüket köszönjük! Július 11-től, hétfőtől a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben