Évközi 16. vasárnap

2016. július 15.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönjük a kedves Híveknek, a krakkói ifjúsági világtalálkozóra induló fiataljaink kiutazásának támogatásához szánt 61.210 Ft adományt. Isten fizesse meg! Jövő hétvégén, a szokottnál egy héttel később pedig a templomépítés, -szépítés további munkálataira gyűjtünk.

- Július 22-én, pénteken ismét búcsút járunk, a bánfalvi Mária Magdolna templom ünnepén. A búcsúi szentmise este 6 órakor kezdődik Bánfalván a kistemplomban. Plébániánk haranglábjától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Természetesen ezen az estén templomunkban is lesz szentmise 17:45-kor :-)

- Július 30-án, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Kismarton, Nagymarton és Fraknó vidékére, Szent Márton tiszteletére. Az utazás költsége 3.800 Ft. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Még mindig lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!
 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben