Évközi 21. vasárnap

2016. augusztus 21.

- Ezen a hétvégén – augusztus hónap 3. vasárnapján – a szentmisék perselyadományait az altemplom-építkezés továbbfolytatására különítjük el. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat! A délelőtt 11 órakor kezdődő szentmisén Zsebedics József győri kanonok-plébános, az esti 6 órás szentmisén pedig P. Barsi Balázs, a sokak által ismert és szeretett ferences hitszónok lesz a vendégünk Sümegről. Az esti szentmise előtt fél órával énekelt zsolozsmát végzünk: nagy szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- Jövő vasárnap, augusztus 28-án is lesz este 6 órakor szentmise templomunkban. A szokott köznapi miserend szeptembertől áll helyre. Ugyancsak szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, valamint a mocorgók miséje. Minderről pontos részleteket a következő hetekben olvashatunk.

- Szeretettel ajánljuk figyelmükbe pénteken, augusztus 26-án, este 5 órakor kezdődő búcsúi szentmisét, a bánfalvi hegyi-templom pálos Fekete Mária kegyképének ünnepét! Plébániánk székelykapujától a gyalogzarándoklat délután 4 órakor indul a búcsúra. Szeretettel buzdítunk minden kedves érdeklődőt a részvételre!

- Szombaton, augusztus 27-én pedig egész napos buszos zarándokútra indulunk reggel 6 órakor Pannonhalmára, Szent Márton hegyére. Visszaérkezés este 8 óra tájban. Az összköltség a belépőjegyekkel együtt 4900 Ft. Még van hely a buszon, várjuk mielőbbi jelentkezésüket!
 
A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek testi-lelki feltöltődést kívánunk!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben