Évközi 24. vasárnap

2016. szeptember 9.

HIRDETÉSEK

- Ma este 6 órakor a szentmisét Kaposi Gábor atya mutatja be templomunkban. „Lőveri esték” címmel indított sorozatunk ugyancsak ma, este 7 órakor folytatódik rögtön a szentmise után Simon Bence klasszikus ütőhangszeres művész koncertjével. A műsor Bach, Friedman, Lansky, Perda, Veldhuis műveiből ad ízelítőt. Mindenkit szeretettel várunk!

- Az elmúlt hétvégén az elsővasárnapi gyűjtés eredménye 22.425 Ft volt. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Hittanos gyermekeink tanév eleji közös szentgyónási alkalma szeptember 15-én, csütörtökön lesz a Hunyadi iskolában, a hittanórák keretében. A többi diák és felnőtt rendelkezésére is készséggel állunk a hétköznapi szentmisék előtt vagy után, s ezen kívül előre megbeszélt időpontban.

- Szent Margit óvodánk tanévnyitó szentmiséje ezen a héten, szeptember 17-én, szombaton 16 órakor lesz. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat: hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Jövő vasárnap lesz a hónap 3. vasárnapja. A hétvégi szentmisék perselyadományait az altemplom-építkezés továbbfolytatására különítjük el. Az este 6 órakor kezdődő szentmisét Kapui Jenő kanonok, a Győri Egyházmegye pasztorális püspöki helynöke, mosoni esperes-plébános mutatja be.

- Szeptember 24-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Pozsonyba, Kovács Pál atya lelkivezetésével. Az utazás költsége 4.350 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Szentségekre felkészítő hittant szervezünk felnőttek részére a plébánián. Szeretettel várjuk a fiatalok jelentkezését az irodai órák alatt.

- A plébánia irodája pénteken zárva tart. Megértésüket köszönjük :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben