Évközi 29. vasárnap

2016. október 14.

HIRDETÉSEK

- Hálával telt a szívünk kedves jó Testvéreink iránt, milyen sok babaholmit, gyermekruhát és játékot adományoztak a kárpátaljai Csongor településen élő, nélkülöző magyar lakosoknak. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- Ezen a hétvégén a szentmisék perselyadományait az altemplom-építés továbbfolytatására különítjük el. Örömmel hirdetjük, hogy az építkezés végre elindulhatott, az elmúlt héten a szellőző rendszer kiépítésével és a gipszkartonozással, az álmennyezet készítésével folytatódtak a munkák. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziók javára.

- Október 22-én, szombaton egész napos zarándokútra indulunk autóbusszal Szigetközbe. Az utazás költsége 4.200 Ft. Részletekről a hirdetőtáblán tájékozódhatnak. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!

- Október 24-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk az új templomba! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak október végéig lesznek szombatonként 18 órakor szentmisék. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban, a vasárnap este 6 órás szentmisék viszont a következő hónaptól elmaradnak. Aki tehát a hétvégén esti misére szeretne jönni, ezt szombat este teheti meg templomunkban.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben