Évközi 32. vasárnap

2016. november 4.

HIRDETÉSEK

- Szívemből fakadó mély hálával szeretnék köszönetet mondani Családom tagjainak nevében is a sok imádságért, együttérző szóért. Sokat jelent, hogy mellettem állnak ezekben a nehéz napokban. Édesapám csornai búcsúztatását november 8-án, kedden 14 órakor Püspök Atya végzi a Jézus Szíve templomban, temetése a kapuvári temetőben lesz november 11-én délután 3 órakor, előtte 2 órakor engesztelő gyászmise.

- Ma, a hónap első vasárnapján a kisebbik állópersely bevételét Karitász csoportunk céljaira különítjük el: a téli időszak közeledtével különösen is gondolnunk kell rászoruló Testvéreink fűtési gondjainak enyhítésére! Isten fizesse meg!

- Jövő vasárnap, november 13-án, a 11 órakor kezdődő szentmisét Dr. Schmatovich János biblikus professzor, győri székesegyházi kanonok mutatja be. A szentmise végén aranymisés áldásban részesít bennünket. Mindenkit szeretettel várunk!

- A héten, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. Külön is figyelmükbe ajánljuk a csendes percek, órák lehetősége mellett a közös szentórát délután 3 órakor, az irgalmasság órájában. A program a hirdetőtáblán olvasható.

- Egylapos falinaptár kapható a 2017-es évre, városunk egyházi programjaival.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben