Évközi 6. vasárnap

2017. február 10.

HIRDETÉSEK

- Hálás köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik az idei búcsúnk megszervezésében és méltó lebonyolításában segítségemre voltak. A sok önzetlen és szeretetből végzett felajánlás lehetővé tette, hogy méltó módon ünnepeljük templomunk védőszentjének ünnepét. – Külön szeretettel köszönöm meg kórusunk liturgikus szolgálatát, valamint azok felajánlását, akik az agapéra süteményeket sütöttek, szendvicseket, ill. forralt bort és teát készítettek. Isten gazdag áldása legyen jutalmuk jóságukért!

- Ugyancsak köszönetemet fejezem ki a kedves Hívek felé a február 4-i jótékonysági ételosztásra felajánlott támogatásukért, és külön szeretettel mondok köszönetet azoknak, akik az ételosztásban tevékenyen kivették részüket. Azt gondolom, közös volt az örömünk – látva a megajándékozottak arcának derűs háláját.

- A Szent Margit bál február 25-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Asztalt foglalni a helyszínen vagy 99/505-035 telefonszámon lehet.

- Megyéspüspök atya február 2-án megalapította az Apor Vilmos Imaszövetséget, amelynek tagjai kötelezettséget vállalnak arra, hogy minden nap elimádkoznak egy hivatásokért szóló felajánló imát, valamint tetszőleges titokkal egy tized rózsafüzért. Aki szívesen csatlakozna az imaszövetséghez, jelentkezési lapot a sekrestyében és hivatali időben a plébánián igényelhet.

- Február 23-án, március 9-én és 23-án 16 órától a Szent Orsolya Iskolába várják iskolanyitogató foglalkozásra a leendő első osztályosokat.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy ismét lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az újság előfizetéseket rendezni.

- Az Escort Tourist Utazási Iroda buszos zarándoklatot szervez Olaszországba április 17. és 21. között, Szent Domonkos nyomában. Lelki vezető: Szabó Bertalan OP domonkos szerzetes.


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben