Évközi 7. vasárnap

2017. február 17.

HIRDETÉSEK

- Jövő hétvégén a katolikus iskoláink és óvodáink támogatására gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat! Az elmúlt évben 9.715.725 Ft gyűlt össze.

- A Szent Margit bál február 25-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Asztalt foglalni a helyszínen vagy 99/505-035 telefonszámon lehet.

- Templomunk felszentelésének ünnepe 2015. március 1. volt. A felszentelés évfordulója a templom liturgikus naptárában főünnepnek számít minden esztendőben. Az idei évben hamvazószerdára esik ez a nap. A liturgikus időre vonatkozó egyetemes szabályok előírásai szerint ezért az idei esztendőben március 2-án, torkos csütörtökön ünnepeljük meg templomunk felszentelésének 2. évfordulóját. Erre a napra szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket; ünnepeljünk közösen!

- A Magyar Kodály Társaság Soproni Tagcsoportja március 4-én, szombaton 19 órakor ünnepi hangversennyel emlékezik meg Kodály Zoltán halálának 50. évfordulójáról. A hangverseny a Szt. György templomban lesz; a belépés díjtalan.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy ismét lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az újság előfizetéseket rendezni.

- Az Escort Tourist Utazási Iroda buszos zarándoklatot szervez Olaszországba április 17. és 21. között, Szent Domonkos nyomában. Lelki vezető: Szabó Bertalan OP domonkos szerzetes.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben