Nagyböjt 1. vasárnapja

2017. március 3.

HIRDETÉSEK

- Pénteken egész napos szentségimádásunk lesz. Reggel 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, délután 3 órakor vezetett szentóra, 17.30-kor keresztút, előtte szentségeltétel, majd este 6 órakor szentmisével zárjuk a napot.

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Jövő pénteken a Biblia kör és az Imaapostol csoport vezeti a keresztúti ájtatosságot.

- Plébániánk jegyesoktatási időpontjai: március 16. (csütörtök), április 28 (péntek) és június 7. (szerda). A jegyesek – hivatali időben – a plébánia hivatalban vagy e-mailben jelentkezhetnek fel egy általuk kiválasztott időpontra.

- Közös városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz a Szent György templomban március 6-án, 7-én és 8-án. Mindhárom napon 16.00 órától szentgyónási lehetőséggel. Kérjük a testvéreket, éljenek ezzel a felkínált lehetőséggel! Ezért szerda este templomunkban nem lesz szentmise.

- Aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója otthonában részesüljön a húsvéti szentgyónásban és szentáldozásban, kérem, jelezze a sekrestyében kitett íven. Ideje: március 30.

- Leendő önkéntes karitászosoknak tanfolyamokat hirdetnek március 10-től Szombathelyen, március 18-án Veszprémben, március 24-én Jánosházán és a nyári tábor Domaszéken augusztus 6-11. tart. A közösségi szolgálatba is beszámítható a tanfolyam órái. Szeretettel várják a lelkes fiatalok jelentkezését. :-) Jelentkezni és részletes információt kérni a plébánián hétköznap 8-14 óráig, illetve 20/484-56-66-os mobilszámon lehet.

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy lehet a Hetény teremben szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánom!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben