Pünkösdvasárnap

2017. június 2.

HIRDETÉSEK

- Pünkösdhétfőn reggel 7 órakor lesz szentmisénk. Plébániánk irodájában ezen a napon nem lesz hivatali nyitvatartás.

- Hálás szeretettel köszönetet mondok azoknak, akik részt vettek plébániánk kópházi zarándoklatán! Közös imádságunk, lelki-testi felajánlásunk legyen gazdagodásunk előmozdítója!

- Június 9-én, pénteken, 16:00 órakor tartja templomunkban Veres András püspök úr a tanévzáró Te Deum-ot az óvodások részére. Szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket szüleikkel és családjukkal együtt!

- Június 10-én, jövő szombaton lesz az iskola idő utolsó „mocorgó” szentmiséje. Szombatonként csak este 6 órakor lesz szentmisénk.

- Június 10-én, szombaton a Templomok éjszakája programsorozathoz plébániánk is csatlakozik templomi és kápolnai programokkal, melyekre szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Kérjük, hozzák el ismerőseiket és barátaikat templomunkba és kápolnánkba az éjszakai programokra! Különösen is szíves figyelmükbe ajánlom az este 8 órakor kezdődő egyházzenei áhítatot, melyen templomunk Julianeum Énekkara valamint énekes és hangszeres szólisták is közreműködnek.

- Június 29-én buszos zarándoklatot és lelki napot szervezünk Mariazellbe. Zarándoklatunk a Mária-kegyhelyen bemutatott ünnepi szentmisében egyesül plébániánk gyalogos zarándoklatával, akik szintén ezen a napon, az esti órákban érkeznek meg Mariazellbe. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában, valamint itt, a sekrestyében lehet június 16-ig.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben