Évközi 14. vasarnap

2017. július 7.

HIRDETÉSEK

- Plébános atya július 13-án, 19 órára szeretettel hívja és várja a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait ülésre a Hetény terembe!

- Pénteken egész napos szentségimádásunk lesz. Reggel 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, délután 3 órakor vezetett szentóra, 5 órakor rózsafüzér és Jézus Szent Vére litánia, az esti szentmise előtt szentségeltétel, majd este 6 órakor szentmisével zárjuk a napot.

- Július 16-án, jövő vasárnap 17:00 órakor lesz a bánfalvi kármelita templom búcsúja, és egyúttal Németh Attila c. kanonok úr aranymiséje, melyre szeretettel hívnak és várnak mindenkit. A hagyomány szerint gyalogosan zarándokolunk; indulás a plébánia udvarról 15:30 órakor. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

- Szent Jobb körmenetre buszos kirándulást szervez a Győri Karitász győri indulással augusztus 20-án. Jelentkezni július 17-ig lehet a sekrestyében szentmisék után.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben a plébánia irodájában, illetve vasárnap a szentmisék után a Hetény teremben.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- A plébániánk irodája július 14-ig zárva tart.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben