Szent István király ünnepe

2017. augusztus 18.

HIRDETÉSEK

- Az új tanév elején a Veni Sancte-t szeptember 17-én, a 9:30 órai szentmisében tartjuk. Szeretettel hívom és várom a tanárokat, a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart szeptember vasárnapjain a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el.

- Szeptember közepén indulnak újra közösségeink, csoportjaink, amelyek nyitott szívvel várják érdeklődők és új tagok jelentkezését!

- Templomunk énekkara, a Julianeum Énekkar szeretettel várja új tagok jelentkezését. Ha valaki szeretne a liturgiában közreműködni, vagy szeret énekelni és szereti a jó kedvű társaságot, jöjjön énekkarunkba, szívesen látjuk! A próbák szeptember közepén indulnak: csütörtökönként, 19:00 órától itt, a templomban.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni! Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. Bővebb felvilágosítás plébános atyánál kérhető.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- A plébániánk irodája augusztus 21-25-ig zárva tart.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben