Évközi 23. vasárnap

2017. szeptember 8.

HIRDETÉSEK

- Az új tanév elején a Veni Sancte-t szept. 17-én, jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében tartjuk. Szeretettel hívom és várom a tanárokat, a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart szeptember vasárnapjain a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra hátul kihelyezett perselybe helyezhetjük el.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítok. Azok jelentkezését várom, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni! Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. Bővebb felvilágosítás plébános atyánál kérhető.

- Tisztelettel jelezzük, hogy altemplomunk I. ütemterve elkészült (742 urnafülke). Az urnafülkék 25, ill. 10 évre megválthatók. Részleteket plébániánk irodájában kérhetnek.

- A Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben