Évközi 24. vasárnap

2017. szeptember 15.

HIRDETÉSEK

-  Nep
omuki Szt. János kápolna felszentelése 1899. szeptember 17-én volt. A héten, szerdán (szeptember 20.) tartjuk kápolnánk búcsúnapját, melyre szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket a Nepomuki Szt. János kápolnába. Az ünnepi szentmise 18:00 órakor kezdődik.

- Szombatonként, 16 órakor megkezdődtek templomunkban a mocorgó misék.

- A bérmálási fotók elkészültek, átvenni itt, a sekrestyében vagy hivatali időben a plébánia irodájában lehet.

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart szeptember vasárnapjain a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat az erre a célra hátul kihelyezett perselybe helyezhetjük el.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítok. Azok jelentkezését várom, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni! Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. Bővebb felvilágosítás plébános atyánál kérhető.

- A Lőveri Esték programsorozat folytatódik: október 1-jén, 18:00 órakor Serbin Pavel és Krepak Avgust gordonkaművészek közreműködésével. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Tisztelettel jelezzük, hogy altemplomunk I. ütemterve elkészült. Az urnafülkék 25, ill. 10 évre megválthatók. Részletes információt plébániánk irodájában kérhetnek.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben