Évközi 26. vasárnap

2017. szeptember 29.

HIRDETÉSEK
 
- Ma, 18:00 órakor – a Lőveri Esték programsorozat keretében – Serbin Pavel és Krepak Avgust gordonkaművészek közreműködésével színvonalasnak ígérkező régi-zenei koncert lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a rózsafüzért, amelyekre – különösen is október hónapban – szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra október 6-án, pénteken 18:30 órakor kezdődik a Hetény teremben. Szeretettel hívom és várom az érdeklődőket!

- Október 9-én, hétfőn 18 órára az elsőáldozók, 18:30-ra a bérmálkozók előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére számítok.

- A fiatalok és felnőttek részére hirdetett katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára.

- Az örökimádók továbbra is várják mindazokat, akik szentségimádási órát tudnak biztosítani az Örökimádás Kápolnában akár nappali akár éjszakai órában.

- Altemplomunkban urnafülkék válthatók 25, ill. 10 évre. Részletes információt plébániánk irodájában kérhetnek.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben