Évközi 28. vasárnap

2017. október 13.

HIRDETÉSEK
 
- Szeptember folyamán gyűjtést tartottunk az iskolás gyermekek támogatásához. A kedves hívek adományából 154.220 Ft gyűlt össze. Hálás szívvel köszönetet mondok mindazoknak, akik támogatták plébániai karitászcsoportunk kezdeményezését! Karitász csoportunk az elkövetkező hetekben adja át a támogatásokat.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a rózsafüzért.

- Október 21-én, jövő szombaton, a 18 órás szentmisén a Pannonischer Singkreis Szent Cecília Énekkar és zenekar, valamint szólisták közreműködésével felhangzik J. Haydn: F-dúrban íródott Missa Brevis-e. Vezényel: Tarcsay Iván. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket erre az ünnepi szentmisére!

- A jövő vasárnap a missziók javára lesz gyűjtés.

- Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 18.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2017-es évben. Október 25-től 2018. márciusáig pedig itt a plébániatemplomban, a szokott időben.

- A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 26-án, csütörtökön, 18:30 órára ide, a templomba.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

- Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, illetve az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben