Évközi 30. vasárnap

2017. október 27.

HIRDETÉSEK

- Szerdánként, a 18 órakor kezdődő szentmisék már itt, a plébániatemplomban lesznek a téli időszámítás alatt.

- November 1-jén, szerdán Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban vasárnapi miserendet tartunk.

- November 2-án, csütörtökön, halottak napján, a 18 órakor kezdődő szentmisében halottainkra emlékezünk, és a szentmise után az altemplomban elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot. Jöjjünk el minél többen, és imádkozzunk közösen halottainkért!

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy plébániánk irodája hétfőtől szerdáig (október 30-tól november 1-ig) zárva tart.

- A Hetény teremben lehetőség van a Győri Egyházmegyei Karitász által készített házi áldás feliratú hűtőmágnes és a Szt. László évhez kapcsolódó kulcstartó megvásárlására, mellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják. Ugyancsak a Hetény teremben lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben