Húsvét 5. vasárnapja

2018. április 27.

HIRDETÉSEK

- Ma, a du. 4 órai szentmise után „Jézus apostoli tevékenysége” címmel elmélkedés lesz a Domonkos templomban.

- Akik jelentkeztek Brenner János boldoggá avatására, azok számára jelzem, hogy kedden 7.45 órakor gyülekezünk a Vasútállomás előtt. Kérem, hogy pontosan érkezzünk! A szervezők kérik, hogy aki tud, kisméretű vagy összecsukható széket hozzon magával.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Május 7-én, hétfőn, 18:00 órakor film vetítésre hívom az érdeklődőket a Hetény terembe. A film címe: Bíbor és fekete.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A plébánia irodája április 30 – május 4-ig (hétfő-péntek) zárva tart. Május 7-től a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben