Húsvét 6. vasárnapja

2018. május 4.

HIRDETÉSEK
- Holnap, hétfőn (május 7.), 18:00 órakor film vetítésre hívom az érdeklődőket a Hetény terembe. A film címe: Bíbor és fekete.

- Május 8-án (kedden) este 6 órakor felszentelésének évfordulóján szentmise lesz a Bécsi úti Keresztelő Szt. János templomban. Szeretettel várnak mindenkit.

- Május 12-én, szombaton 9:00 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, valamint a szentgyónásuk után elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek szentgyónása után a hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.

- Május 13-án ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébánia Hetény termébe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Felhívjuk a kedves Testvérek szíves figyelmét arra, hogy e napon (május 13.) templomunkban 9 és 11 órakor lesznek szentmisék!

- Május 16-án (szerda) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Ezen a napon 18:00 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, melynek főcelebránsa és szónoka: Bodorkós Imre jánosházi plébános atya lesz. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Mottónk: Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme. Köszönjük a felajánlásokat!

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben