Pünkösdvasárnap

2018. május 18.

HIRDETÉSEK

- Hálásan köszönöm a sok finom sütemény felajánlást kápolnánk búcsúünnepére, valamint a segítséget a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához! Isten fizesse meg mindenki a jóindulatát és segítségét!

- Ferenc pápa rendelkezése nyomán 2018. március 3-án az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció elrendelte a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja kötelező emléknapját, melyet ezután mindig a pünkösdvasárnap utáni hétfőn (pünkösdhétfőn) ünneplünk.

- Május 25-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Május 27-én, vasárnap, 19:00 órakor Rákász Gergő koncertorgonista hangversenye lesz templomunkban. Jegyek (2.500 és 3.500 Ft-os áron) a helyszínen is vásárolhatók, elővételben pedig az Escort Tourist irodában (Sopron, Templom u. 21.).

- Május 31-én, csütörtökön szentségimádási nap lesz templomunkban, 17:00 órától pedig a hagyományos gyalogos zarándoklatra indulunk Kópházára. Minden testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk!

- Pünkösdhétfőn plébániánk irodája zárva tart.

- A Városplébánia-Soproni Katolikus Konvent irodai munkatársat keres 4 vagy 8 órás munkaidőben, temetési ügyintézői és előkönyvelői feladatok ellátására. Jelentkezni lehet személyesen a Katolikus Konvent irodájában (Sopron, Várkerület 25.) hétfőtől péntekig 8 és 12 óra között.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben