Évközi 16. vasárnap

2018. július 20.

HIRDETÉSEK

- Július 27-én, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Szeptember 1-jén 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A szentmise után az irodában lehetőség van az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

- 2019-ben lesz 100.-ik évfordulója a stigmatizált Galgóczy Erzsébet hitvalló tettének: az ostrom alatt álló szolnoki Vártemplomból életét kockáztatva 14 évesen a megáradt Zagyva folyót átúszva, a fejére és vállára kötve mentette ki az Oltáriszentséget, életét szerette volna Krisztusért áldozni. 42 éven át – haláláig tartó – ágyhoz kötött szenvedéseit a lelkek mentésére és magyar hazánkért, népünkért ajánlotta fel. Dr. Erdő Péter bíboros úr megkeresésére aláírást gyűjtünk azért, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus pártfogója lehessen Galgóczy Erzsébet hitvalló. Az aláírást gyűjtő ívek a bejáratnál tölthetők ki (név, aláírás, cím). Kérjük, hogy minél többen támogassuk ezt a nemes kezdeményezést!

- Jelezzük, hogy plébániánk irodája július 23-25 (hétfő-szerda) zárva tart.

A nyári szabadságuk alatt nálunk időző, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben