Évközi 23. vasárnap

2018. szeptember 7.

HIRDETÉSEK

- Plébániánk Karitász Csoportja adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az adományokat még a mai napon a bejáratnál elhelyezett perselyben gyűjtjük.

- Szeptember 13-án (csütörtök) plébániai zarándoklatot szervezünk a homokkomáromi kegytemplomba. Jelentkezni a sekrestyében és hivatali időben a plébánia irodájában lehet. Részvételi díj: 5.000 Ft./fő. Jelentkezni még ma a sekrestyében lehet. Indulás 11:00 órakor a Hunyadi és Mikoviny utca kereszteződéséből, várható érkezés: kb. 23:00 óra.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 16-án, jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom a családokat és a tanárokat, hitoktatókat.

- Ugyancsak jövő vasárnap (szeptember 16.), a 11:00 órás szentmisében a szentendrei kórus énekel.

- A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve meghirdetem a plébániánk alapítójáról elnevezett Apor Vilmos Liturgikus Kör-t, melynek keretében elsősorban felnőttek, ministránsok, kántorok, sekrestyések valamint minden érdeklődő számára liturgikus továbbképzést tartok a szentmiséről és az Eucharisztia misén kívüli tiszteletéről minden hónap utolsó szombatján, az esti szentmise után, a plébánia Hetény termében. Az első időpont: szeptember 29., 19:00 óra.

- Szeptember 17-én (hétfő) lesz a villa sori Nepomuki Szt. János kápolna felszentelési évfordulója. Ezen a napon 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmise lesz a kápolnában. Tisztelettel kérjük a háziasszonyok segítségét: hogy a jelenlevőket megvendégelhessük a kápolna kertjében, édes és sós süteményeket kérünk a kedves Testvérektől.

- Templomunkban a mocorgók szentmiséje szeptember 15-én, szombaton kezdődik, melyre szeretettel hívjuk és várjuk főként a kisgyermekes családokat!

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben